Eines de l'usuari

Eines del lloc


Barra lateral

Traduccions d'aquesta pàgina:

ca:sobreofsti:ofsti

OFSTI

L'Oficina d'Estàndards i Interoperabilitat (OFSTI) de la Fundació TIC Salut i Social és la responsable de definir l'estratègia d'interoperabilitat del Sistema Sanitari Integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT). Per a aconseguir aquest objectiu, des de l'OFSTI s'identifiquen les necessitats del sector, s'analitza quins estàndards internacionals poden resoldre-les i es defineix com s'ha de realitzar la seva adopció. D'aquesta manera, treballem per a garantir la interoperabilitat dels sistemes de salut i social, promovent els estàndards i definint els artefactes de referència necessaris per a aconseguir-la. La nostra activitat es divideix en les següents línies de treball principals:

  • Soport en projectes transversals del Departament de Salut (DS) y del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (DTASF) de la Generalitat de Catalunya, definint marcs d'interoperabilitat i guies de implementació.
  • Suport en l'adopció d'estàndards per part dels centres proveïdors.
  • Lideratge de projectes del DS i del DTASF: Diccionari clínic per a iSalut, Intersocial I y II o WiFIS.
  • Participació en projectes europeus i internacionals com epSOS, Antílope, Trillium o Trillium II, en els paquets de treball i les tasques d'interoperabilitat.
  • Impartició de cursos, seminaris i tallers sobre vocabularis controlats, interoperabilitat i estàndards.
  • Definició de processos d'homologació d'interoperabilitat per a dispositius, sistemes i serveis.

ca/sobreofsti/ofsti.txt · Darrera modificació: 2020/05/26 11:01 per jcobos