Eines de l'usuari

Eines del lloc


ca:contenidos:smartonfhir

Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

Ambdós costats versió prèvia Revisió prèvia
ca:contenidos:smartonfhir [2020/05/28 16:38]
jcobos
ca:contenidos:smartonfhir [2020/05/28 16:40]
jcobos
Línia 1: Línia 1:
-==== SMART on FHIR ====+====== SMART on FHIR ====== 
 + 
 +===== Definició =====
  
 Els diferents centres proveïdors tenen eines i formats de dades propis per a representar,​ emmagatzemar,​ recollir i accedir a la HCE (Electronic Health Record). Aquests formats propis fan que si es vol integrar un sistema, dispositiu o aplicació externa amb aquesta HCE, sigui necessari realitzar un desenvolupament a mida. D’aquesta manera, si una aplicació s’ha d’integrar en dos centres diferents, la integració s’haurà de fer a mida i específica per cada sistema d’informació de cadascun dels centres. Els diferents centres proveïdors tenen eines i formats de dades propis per a representar,​ emmagatzemar,​ recollir i accedir a la HCE (Electronic Health Record). Aquests formats propis fan que si es vol integrar un sistema, dispositiu o aplicació externa amb aquesta HCE, sigui necessari realitzar un desenvolupament a mida. D’aquesta manera, si una aplicació s’ha d’integrar en dos centres diferents, la integració s’haurà de fer a mida i específica per cada sistema d’informació de cadascun dels centres.
Línia 17: Línia 19:
  
    
-==== CDS Hooks ====+===== CDS Hooks =====
  
 [[Https://​cds-hooks.org/​|CDS Hooks]] és una especificació per al suport a la decisió remot independent de l'​proveïdor,​ proposat per Josh Mandel, investigador a l'​Escola de Medicina de Harvard i arquitecte líder d'​SMART on FHIR. [[Https://​cds-hooks.org/​|CDS Hooks]] és una especificació per al suport a la decisió remot independent de l'​proveïdor,​ proposat per Josh Mandel, investigador a l'​Escola de Medicina de Harvard i arquitecte líder d'​SMART on FHIR.
Línia 29: Línia 31:
 Conscients de la importància de la interoperabilitat en l'​entorn sanitari, a Gradiant hem adoptat l'ús d'​estàndards sanitaris oberts, per tal que les eines de suport a la decisió clínica que desenvolupem siguin accessibles per al major públic possible, contribuint així a la millora de l'​assistència sanitària. Conscients de la importància de la interoperabilitat en l'​entorn sanitari, a Gradiant hem adoptat l'ús d'​estàndards sanitaris oberts, per tal que les eines de suport a la decisió clínica que desenvolupem siguin accessibles per al major públic possible, contribuint així a la millora de l'​assistència sanitària.
  
-==== Referències d'​utilització d'​SMART on FHIR ====+===== Referències d'​utilització d'​SMART on FHIR =====
  
 [[Https://​www.ncbi.nlm.nih.gov/​pmc/​articles/​PMC5548492/​|Intelligent Mortality Reporting with FHIR]]: Una necessitat urgent en l'​àrea de la salut pública és la notificació oportuna, precisa i completa de les morts i les condicions que les condueixen. Aquesta investigació demostra la viabilitat de desenvolupar aplicacions SMART-on-FHIR per permetre que els professionals mèdics realitzen informes de defunció oportuns i precisos en múltiples jurisdiccions diferents dels Estats Units. [[Https://​www.ncbi.nlm.nih.gov/​pmc/​articles/​PMC5548492/​|Intelligent Mortality Reporting with FHIR]]: Una necessitat urgent en l'​àrea de la salut pública és la notificació oportuna, precisa i completa de les morts i les condicions que les condueixen. Aquesta investigació demostra la viabilitat de desenvolupar aplicacions SMART-on-FHIR per permetre que els professionals mèdics realitzen informes de defunció oportuns i precisos en múltiples jurisdiccions diferents dels Estats Units.
ca/contenidos/smartonfhir.txt · Darrera modificació: 2020/05/28 16:40 per jcobos