Eines de l'usuari

Eines del lloc


Barra lateral

Traduccions d'aquesta pàgina:

ca:contenidos:organismos:pchallilance
This version (2019/07/05 13:21) was approved by drodriguez.

PCHAlliance

PCHAlliance (Personal Connected Health Alliance) és una associació sense ànim de lucre formada per empreses de salut i de tecnologia que treballen en col·laboració per a millorar la qualitat de l'assistència sanitària, establint un ecosistema d'interoperabilitat per a sistemes de salut personal (com els PHR) que permeti a les persones i organitzacions millorar la gestió de la salut i el benestar.

Per a establir aquest ecosistema d'interoperabilitat, PCHAlliance té publicades les guies de Contínua, conegudes com a Contínua Design Guidelines (CDG), l'objectiu el qual és resoldre un obstacle específic, com les dificultats experimentades pels implementadors que integren tècnicament solucions que suporten dispositius i serveis PCH (Personal Connected Health).

Les CDG estan recolzades per programari de referència i per un programa de proves i certificació que es basa en eines de prova integrals que validen la interoperabilitat dels productes que compleixen amb els requisits. Aquesta eina es coneix com Continua Test Tool, i la llista de productes certificats es pot consultar en la web de PCHAlliance.

Per tant, usant les CDG de PCHAlliance es pot aconseguir:

  • Menor cost de desenvolupament en els productes.
  • Menor temps de comercialització.
  • Menor enginyeria no-recurrent, és a dir, es redueix el cost d'una sola vegada per a investigar, desenvolupar, dissenyar i provar un nou producte.
  • Reducció d'esforços reguladors i riscos.
  • Associacions comercials més ràpides i fàcils en el domini PCH, amb menor incertesa legal.

Les CDG s'expandeixen contínuament, agregant molts nous usos per a la salut, metges i de benestar, noves característiques, seguretat millorada, privacitat i confiabilitat per a PCH.

ca/contenidos/organismos/pchallilance.txt · Darrera modificació: 2019/07/05 13:21 per drodriguez