Eines de l'usuari

Eines del lloc


Barra lateral

Traduccions d'aquesta pàgina:

ca:contenidos:motoresintegracion:mirth
This version (2020/05/13 12:11) was approved by jcobos.The Previously approved version (2019/07/11 10:08) is available.Diff

Mirth Connect

Mirth Connect, o actualment també conegut com NextGen® Connect Integration Engine, és un ESB (Enterprise Service Bus) open source, per tant ens permet no tant només baixar-ho i utilitzar-ho gratuïtament sinó que podem descarregar també el codi font i adaptar-lo al nostre sistema, ampliant funcionalitats. En la pàgina web oficial podem descarregar el programari emplenant un formulari.

També, com és comú en eines Open Source, existeix la versió multiplataforma, tant per Windows, Linux o Mac.

Mirth és una eina que es nodreix bàsicament, a nivell econòmic, del suport tècnic a les empreses que l'utilitzen. És per això que no disposa de molta documentació. Però, com la majoria d'eines gratuïtes, existeix una gran comunitat d'usuaris, els quals són la font principal de manteniment de l'aplicació, tant a nivell de desenvolupament, com a nivell de test i producció.

Mirth posa a la disposició dels usuaris un foro, en el qual tots els usuaris poden comentar dubtes de l'eina, tant a nivell de gestió com tècnic, i sovint els seus dubtes són solucionats pels mateixos desenvolupadors de l'eina.

Quant al funcionament de Mirth, cal entendre que l'ESB és una aplicació que està encesa i va processant totes les dades que li arriben i que envia. Així doncs, el caràcter d'un ESB és funcionar com a servidor. Ara bé, per a poder-ho gestionar, configurar, i desenvolupar sobre ell, fa falta una aplicació client. Per tant tenim el Mirth Server que funciona com a servidor (ESB) i el Mirth Administrator, que funciona com a aplicació client (visor).

La connexió entre l'aplicació client i servidor es fa a través d'HTTPS, amb usuari i contrasenya. S'han de configurar els ports corresponents per a permetre l'accés de l'aplicació client al servidor.


You could leave a comment if you were logged in.
ca/contenidos/motoresintegracion/mirth.txt · Darrera modificació: 2020/05/13 12:11 per jcobos